Kevin van Oosteren neemt afscheid als schaduwraadslid

Kevin van Oosteren heeft aangegeven zijn werkzaamheden als schaduwraadslid niet langer te kunnen combineren met zijn dagelijks werk. Tijdens de komende raadsvergadering krijgt hij daarom ontheffing van het schaduwraadslidmaatschap. Van Oosteren: "Door een nieuwe functie per april jl. is het commissiewerk niet meer goed te combineren en heb ik deze beslissing weloverwogen gemaakt."

Kevin van Oosteren (24) is al geruime tijd een bekend gezicht binnen de lokale VVD. Zijn betrokkenheid begon bij een politieke avond op 28 februari 2011, waarbij toenmalig staatssecretaris Fred Teeven kwam spreken. Namens de VVD Veenendaal werd hij lid van de Veense Jongerenraad, waarvan hij later ook voorzitter werd. Tijdens de raadsverkiezingen van 2014 was hij actief in de campagne en nam hij plaats op de kandidatenlijst van de VVD Veenendaal. Vervolgens werd hij schaduwraadslid en voerde hij het woord in de commissie over onderwerpen als jeugdbeleid, sport en economie.

Zijn afscheid nu betekent zeker niet het einde van zijn betrokkenheid bij de VVD. In de toekomst wil hij graag kijken naar manieren om zich in te zetten, passend naast zijn drukke baan. Van Oosteren: "Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel mogen leren en prettig samengewerkt met alle betrokkenen. Daar wil ik iedereen voor bedanken."

De fractie dankt Kevin voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wenst hem alle goeds toe voor de toekomst.

Dylan Lochtenberg
Fractievoorzitter