VVD houdt verkiezingsavond over mobiliteit

De VVD-afdelingen van Veenendaal, Rhenen en Renswoude houden op 9 maart een verkiezingsavond in het Ontmoetingshuis in Veenendaal. Verschillende sprekers gaan daarbij in op verkeer, vervoer en bereikbaarheid van de regio. Onder andere Arthur Kocken, provinciaal lijsttrekker van de VVD, Remco van Lunteren, VVD-gedeputeerde en Betty de Boer, VVD-Tweede Kamerlid zullen aanwezig zijn.

Ronald van der Weerd, voorzitter van de afdeling Veenendaal: “De provincie is zeer belangrijk, zeker voor deze regio. Op het gebied van mobiliteit heeft Remco van Lunteren, VVD-gedeputeerde, veel bereikt. Denk hierbij aan de extra rijbaan op de Rijbrug en de intercitystatus van de Klomp. Echter nu is het tijd door te zetten!”


Jacob Germs, VVD-Statenlid en woonachtig in de regio: “Rond mobiliteit zijn er nog veel zaken om op te pakken. In de aankomende periode willen we dan ook verder werken aan zaken als verkeersopstoppingen op de Rondweg Oost, de veiligheid op de N 224 en natuurlijk de Rijnbrug en de tweede oeververbinding Noord-Zuid. Maar ook thema’s als veilig fietsen en het openbaar vervoer komen uiteraard aan bod.


De avond vindt plaats in het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost. De inloop start om acht uur en de aanvang is om kwart over acht. De avond is vrij toegankelijk.


Van der Weerd sluit af: “Het is goed dat we met de drie afdelingen een avond hebben kunnen organiseren met zoveel topsprekers. Er is nog veel te winnen voor deze regio. We gaan dan ook graag in gesprek met de kiezer en nodigen iedereen van harte uit te komen! Het is belangrijk dat u uw stem laat horen om goed door te klinken bij de provinciale bestuurders.”