VVD-lijst mooie mix van ervaring en nieuw talent

"Een prachtige lijst vol Veenendalers die aan de slag willen voor onze mooie gemeente. Met dit team ga ik graag de verkiezingen in!" Aldus lijsttrekker Dylan Lochtenberg over de afgelopen maandag vastgestelde kandidatenlijst van de VVD Veenendaal.

In het voorjaar kozen de leden er al voor om fractievoorzitter Lochtenberg op de eerste plek te plaatsen. Vice-fractievoorzitter Yvonne Bottema staat op plek twee. Oud-fractievoorzitter en financieel specialist Ronald Veen staat op de derde plek. Leo Nooteboom, werkzaam bij de Rijksoverheid en oud-raadslid/statenlid heeft de vierde plek. Hoogste nieuwkomer is Jesper Diepeveen op plek 5, hij is rechtenstudent en de huidige voorzitter van de Veense Jongerenraad. De plekken 6, 7 en 8 zijn voor de nieuwe jonge talenten Ruben Schoeman (student politicologie), Ruben Nap (student bestuurskunde) en zorgadviseur Frans Guillaume.

Naast de verkiesbare eerste acht zijn er ook kandidaten die met hun plek op de lijst hun steun aan de VVD Veenendaal willen laten zien. Onder hen zijn wethouder Arianne Hollander op 9, Mirjam Vording, sectorhoofd bij de Nationale Politie op 11 en ondernemers Barbara van Schuppen, Marwin van den Dikkenberg en Jelle Gerritsen op 15, 20 en 25. Huidig raadslid, sportbegeleider SBR en oud-docent Siem Gerritsen staat als lijstduwer op plek 30.

De volledige lijst:

1. Dylan Lochtenberg
2. Yvonne Bottema
3. Ronald Veen
4. Leo Nooteboom
5. Jesper Diepeveen
6. Ruben Schoeman
7. Ruben Nap
8. Frans Guillaume
9. Arianne Hollander
10. Dirk-Jan Van Stuijvenberg

11. Mirjam Vording
12. Kevin van Oosteren
13. Inge Walta-auf'm Keller
14. Gertjo van der Rijt
15. Barbara van Schuppen
16. Eric van Wakeren
17. Heike van der Kloes
18. Walther Timmer
19. Cees Hootsen
20. Marwin van den Dikkenberg

21. Peter van Ojik
22. Tineke Hake
23. Hergen Baas
24. Joke Gerritsen-Swart
25. Jelle Gerritsen
26. Nico de Kruijf
27. Job van Hardeveld
28. Timo Kroes
29. Joop Hake
30. Siem Gerritsen

Wij zijn trots op deze 30 toppers!