Werkbezoek Schipper Security: veiligheid als gezamenlijke missie!

Vorige week vrijdag heeft de voltallige fractie van de VVD Veenendaal een werkbezoek afgelegd bij Schipper Security aan de hoofdvestiging te Veenendaal. We werden uitgebreid bijgepraat over de missie, visie en kernwaarden van Schipper Security door de eigenaar Alexander Schipper, de directeur Eddy Diepenbroek en de officemanager Jacqueline Gerritsen.

Schipper Security is marktleider op het gebied van beveiliging in de regio. Sinds de oprichting 40 jaar geleden, is het bedrijf actief op het gebied van beveiliging van bedrijfspanden en particuliere woningen en heeft 90 vaste medewerkers. Het doel is een veiliger regio. Ze richt zich op een complete ontzorging rondom beveiliging en heeft daarbij een uitgebreide visie. Dat deze visie aanslaat werd onlangs bevestigd; het bedrijf werd uitgeroepen tot de winnaar beveiligingsbedrijf van het jaar 2016.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de VVD. We hebben tijdens dit werkbezoek diverse vragen kunnen stellen en zijn op de hoogte gebracht van de ideeën van Schipper Security om samen met de gemeente tot een nog veiliger regio te kunnen komen. Graag nemen we dit verder mee in ons werk voor de gemeente Veenendaal. Een veilig Veenendaal is ook onze missie!

Yvonne Bottema
Raadslid