Voorstellen: onze lijsttrekker Dylan Lochtenberg

Nog 9 weken en dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen! Daarom stellen onze kandidaten zich de aankomende tijd aan jullie voor. Ze vertellen welke kansen ze zien voor Veenendaal. Als eerste onze lijsttrekker Dylan Lochtenberg!

'Kansen pakken!’

Dat is wat Dylan Lochtenberg (31), lijsttrekker voor de VVD - samen met zijn team – voor ogen heeft. ‘Wat’ en ‘hoe’ worden uitgebreid belicht in het VVD-verkiezingsprogramma. Drive om de daarin opgenomen visie en ambities waar te maken kun je hem niet ontzeggen. Al is het maar omdat hij als geboren en getogen Veenendaler, en onlangs afgestudeerd als meester in de rechten, weet waar hij het over heeft. Bovendien is hij voorzitter van de huidige VVD-fractie in de gemeenteraad. Zeker weten dus dat Dylan Lochtenberg alle kansen zal pakken om Veenendaal naar een hoger plan te tillen.

Dylan: “Die kansen zie ik overal om me heen. Als ik door Veenendaal loop, zie ik duidelijk hoe onze gemeente zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Ik vind het enorm interessant om mee te denken over hoe het verder kan en zal gaan. Veenendaal is een stad om trots op te zijn. Met veel talent op het gebied van sport, cultuur, DJ’s en noem maar op. Afgelopen jaren hebben we een aantal stappen gezet voor dat Veenendaal. Denk aan de Koopzondag, meer evenementen in het centrum en de verbreding van de Rondweg-Oost voor onze bereikbaarheid. Maar er zijn nog veel kansen te pakken. Doe je met ons mee? Stem dan VVD bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.”

Zet cookies aan om de video te tonen.