Verklaring Arianne Hollander

Graag verwijzen wij naar onderstaande verklaring van onze (demissionaire) wethouder in Veenendaal Arianne Hollander en een reactie daarop van de fractievoorzitter van Veenendaal Dylan Lochtenberg. Beide berichten zijn eerder op Facebook gepost.

Verklaring.

Vorige week woensdag hebben wij een mooie winst geboekt en komt de VVD sterker terug in de raad. Ik ben trots op dit behaalde resultaat. Ik bedank iedereen voor de hartelijke felicitaties en uiteraard iedereen bedankt die een stem op mij heeft uitgebracht.

Toch heb ik besloten om mij niet langer kandidaat te stellen voor een nieuwe termijn als wethouder. Ondanks dat mijn werk in Veenendaal niet af is heb ik besloten om mijn ontslag in te dienen als wethouder. Ik zal de burgemeester verzoeken om mij op 8 april a.s. ontslag te verlenen. Ik kies ervoor om mij zo snel mogelijk te oriƫnteren op mijn toekomst en dat vraagt tijd.

De VVD heeft mij veel kansen geboden om mij in te kunnen zetten voor Veenendaal. Daar ben ik zeer dankbaar voor.

Arianne HollanderZojuist heeft onze wethouder Arianne Hollander bekend gemaakt zich niet opnieuw beschikbaar te stellen als wethouder. Wij zijn Arianne grote dankbaarheid verschuldigd voor de vele jaren dat ze zich als wethouder en gemeenteraadslid heeft ingezet voor Veenendaal. Arianne heeft prachtige resultaten geboekt voor een veiliger en bruisender Veenendaal. Ook in de crisis werd er continu gebouwd aan een mooier Veenendaal.

Bedankt Arianne! Je bent een kanjer!

Dylan LochtenbergHet bestuur betreurt het besluit van Arianne, maar respecteert uiteraard haar beslissing. Het bestuur wil Arianne bedanken voor haar geweldige en deskundige inzet voor de VVD Veenendaal en de gemeente Veenendaal de afgelopen jaren, en wenst haar alle goeds toe voor de toekomst.

Het bestuur VVD ZO Utrecht