Op bezoek bij Iris van Voorst van Tailor Point

Onze fractie gaat graag op bezoek bij ondernemers in Veenendaal. Om te horen wat er bij hen leeft en hoe wij als gemeente daarop in kunnen spelen. Ditmaal zijn Jesper, Ruben en ik op bezoek geweest bij Iris van Voorst. Zij heeft in maart dit jaar haar atelier voor maatkleding aan de Brouwersgracht nr. 65 geopend.

Iris richt zich op maatwerk voor iedereen die in zijn of haar werk representatief wil zijn en op kleding voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een huwelijk en gala’s. Je kunt dus bij Iris terecht voor mantelpakken en kostuums, blouses en overhemden, avondjurken en smokings en zeer fraaie trouwjurken. Alles gemaakt op maat. Iris adviseert je dan graag en enthousiast over een voor jouw passend dessin, over de details bij de afwerking en over de stoffen van o.a. Scabal. Heeft ze eenmaal je maten vastgelegd, dan kun je, waar je ook bent, nog een bestelling doen. Handig voor drukke zakenmensen. Het atelier is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Iris is zeer tevreden met de locatie van haar zaak. Wel vindt ze dat de gracht wel wat schoner kan. Haar buurman vist af en toe met een netje de rommel eruit. Ook zou er meer gehandhaafd moeten worden op de scooters die helemaal niet op de Brouwersgracht mogen komen! “En plaats alsjeblieft geen hekken aan de gracht, het is nu juist zo leuk…”, aldus Iris.

Tailor Point (tailorpoint.nl) is een van de  kersen op de winkeltaart van Winkelstad Veenendaal. Iris is een enthousiaste vakvrouw en ondernemer. Onze “fashionista” Ruben was zeer onder de indruk van de collectie dassen en heeft bij Iris een fraai exemplaar aangeschaft. Ik denk dat we hem na het reces weer slimme vragen zien stellen over veiligheid, in een strak op maat gemaakt kostuum…

Ronald Veen
Raadslid