Barbara Visser zet Veenendaalse doeners in het zonnetje

Staatssecretaris Barbara Visser (VVD) bracht gisteren een bezoek aan Veenendaal. Daar zette ze zorgmedewerkers in het zonnetje die veel voor anderen betekenen.

 
In de woonkamer van zorgmedewerker Bettina Bakker ging Barbara Visser het gesprek aan over de zorg en reikte ze symbolisch een vaasje uit aan haar en Netty Stuivenberg vanwege hun bijdrage aan de gemeenschap. Het vaasje verwijst naar de uitspraak van premier Mark Rutte waarin hij Nederland vergelijkt met een broos vaasje. Een vaasje dat wij met zijn allen vasthouden. Ook VVD-fractievoorzitter van Veenendaal, Yvonne Bottema was hierbij aanwezig.
 
Bettina werkt met demente bejaarden in de zorg en staat als vrijwilliger voor veel mensen klaar. Netty Stuivenberg is samen met haar man, al meer dan twintig jaar elke avond als vrijwilliger werkzaam in de zorg voor dezelfde groep, waarbij ze die extra aandacht geven, waar de mensen blij en gelukkig van worden.
 
Fractievoorzitter Bottema: “Dankzij mensen als Bettina en Netty zorgen we ervoor dat mensen liefdevolle zorg krijgen. Het is fantastisch dat onze staatssecretaris langs is gekomen om ze hiervoor persoonlijk te bedanken.”